Autoriseret VVS arbejde i Roskilde

05 april 2020
Astrid Pedersen
Autoriseret VVS arbejde i Roskilde

Står du for at skulle have ombygget eller renoveret dit gamle badeværelse – og skal forbedringerne række ud over udskiftning af badeværelsets møblement og nye fliser på væggene? Så bør du allerede tidligt i processen få fat på en autoriseret VVS installatør, som kan hjælpe dig med at sikre, at renoveringen foregår korrekt og optimalt, og frem for alt følger gældende lovgivning inden for VVS arbejde.

Lad en autoriseret VVS installatør forestå rør arbejdet i dit badeværelse

Det forholder sig nemlig sådan, at det ifølge loven er påbudt dig at lade en autoriseret VVS installatør varetage alle de opgaver, som vedrører de faste VVS installationer i bygningen. Dette inkluderer alt hvad der hedder drikkevands og spildevands ledninger samt faldstammer og afløb.

Du må ikke selv rode med disse installationer, idet det er forbundet med alt for stor risiko. Du kan uforvarende komme til at bringe dit eget eller andres liv i fare, hvis du selv forsøger dig som VVS installatør. En utæt pakning eller en forkert ledning kan forårsage sammenblanding af spildevand og drikkevand – og dette kan få fatale konsekvenser i form af forgiftning. Ikke kun af dig men af samtlige beboere som er tilsluttet de samme rørledninger.

Der ud over risikerer du at foranledige store skade på bygningen, hvis dit klamphuggeri fører til vandskader. Og det er på ingen måde sikkert, at der er nogen som helst forsikring som dækker omkostningerne i forbindelse dermed.

Få den bedste VVS hjælp i Roskilde hos Erik Petersen’s Eftf.

Skal du have fikset badeværelset i dit hus eller i din lejlighed i Roskilde, kan du trygt kontakte Erik Petersen’s Eftf.. Erik Petersen’s Eftf. ved autoriseret VVS installatør John Holm har mange års erfaring inden for VVS arbejde i forbindelse med renovering af såvel køkkener som badeværelser i private boliger.

Du kan kontakte Erik Petersen’s Eftf. via hjemmesiden https://www.johnvvs.dk/