Bestil måltidskasser online

06 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Vil du gerne sætte lækker mad på bordet til din familie hver eneste aften? Så bør du overveje at tegne et abonnement på en nem måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad.

Hvorfor bestille måltidskasser?

Der er mange gode grunde til at abonnere på en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad i stedet for at skulle lave familiens aftens måltider helt fra bunden hver eneste dag.

Først og fremmest vil du med Kokkens Hverdagsmad måltidskasser kunne stille vel tilberedt, sund og nærende mad på familiens bord flere aftener om ugen. Det kan godt være nemt at forfalde til fast food, eller til hurtige færdigretter fra supermarkedets frysedisk.

Med en lækker måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad kan du hurtigt og nemt fremstille et velsmagende og varieret måltid som alle familiens medlemmer kan sætte pris på. Til en måltidskasse hører et opskrift hæfte med en udførlig vejledning som du blot skal følge for at fremstille de lækre retter.

Det tager sjældent mere end allerhøjst en halv time at tilberede retter fra Kokkens Hverdagsmad måltidskasser. Da meget af tilbehøret, for eksempel dressinger, saucer og dips, er fremstillet på forhånd slipper du for at skulle bruge unødig tid på dette. Og samtidig er mange af grøntsagerne snittet, lige som eksempelvis farsen til kødboller, krebinetter, frikadeller og hakkebøffer er formet og pakket så de hurtigt og nemt kan tilberedes på panden eller i ovnen.

Undgå madspild med måltidskasser

Der ud over undgår du at skulle smide mad ud når du benytter måltidskasser. Alle ingredienser i kassen er pakket i nøje afmålte mængder som matcher antallet af kuverter. Det betyder at der er råvarer og krydderier i lige præcis de mængder som du har brug for. Og I slipper for at skulle spise de samme retter flere dage i streg.

Du kan bestille de lækre Kokkens Hverdagsmad måltidskasser via hjemmesiden kokkenshverdagsmad.dk.