Få den rette VVS assistance i Dragør

14 april 2021
Astrid Pedersen

Som husejer har man stor frihed – men også mange forpligtelser. Man kan for eksempel ikke bare ringe efter viceværten når lokummet brænder, eller løber over. Her er det vigtigt at man har kontakt til en dygtig VVS mand som opererer i lokal området.

Med hjælp fra en VVS’er som tilbyder døgn service, og som har til huse tæt på din bopæl, kan du være sikker på hurtig udrykning i tilfælde af akut opståede nødsituationer. Og så har du de bedste forudsætninger for at begrænse skaden.

Hvor får jeg professionel hjælp til arbejde med VVS på Amager?

Er din bolig beliggende på Amager, for eksempel i Tårnby, Dragør, Kastrup eller Sundby, kan du tage kontakt til det lokale VVS firma Claus A. Axmark VVS.

Claus A. Axmark VVS har igennem mange år hjulpet beboere på Amager med at lappe sprungne vandrør og få varmen tilbage i radiatorerne. Der ud over kan Claus A. Axmark VVS være behjælpelig med alle aspekter af VVS arbejde, som foruden vandrør og radiatorer inkluderer arbejde med gas ledninger, afløb, varmepumper og ventilation.

Lad Claus A. Axmark VVS hjælpe med din renovering

Skal boligen sættes i stand, og skal køkken og badeværelse i den anledning have en ordentlig overhaling, kommer du sandsynligvis ikke uden om de faste VVS installationer. Og disse er VVS’erens gebet.

Det er ikke tilladt for ikke autoriserede personer at fifle med de faste installationer i en bolig, hverken når det handler om el, gas, varme eller vand. Derfor skal du have fat på en autoriseret VVS installatør når rørene skal moderniseres, eller der eksempelvis skal flyttes et afløb eller monteres et nyt toilet. Og bor du på Amager er Claus A. Axmark VVS det ideelle valg.

Du kan altid tage kontakt til Claus A. Axmark VVS via virksomhedens hjemmeside på caavvs.dk.