Få nogle klassiske smykker i form af Georg Jensen Marguerit

28 marts 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der er intet i vejen med at skue fremad, og der da heller ingen grund til stilstand, når man kan se, hvad man kan udvikle ting til.

Men der er jo også en del af os, som der ikke er helt trygge ved det nye og lige skal se det an, inden vi kaster os ud i det – og så er der igen dem, som der altid vil holde sig til det, som de kender.

Måske er man på et område åben for, hvad man kan lave af nye ting, mens man i andre sammenhænge sværger til det gamle.

Det ene kan være en interesse, hvor man har en hobby, mens andet bliver en nødvendighed såsom med elektronik, hvis man vil følge med det, som der sker, og man rent faktisk kan interagere i samfundet sammen med andre, inden de løber fra.

Georg Jensen Marguerit, Georg Jensen Daisy

Så er der igen de ting, som der ikke er bidende nødvendige, og som man faktisk kan gå et helt liv uden at komme i kontakt med, mens det for andre ER livet med den her ting.

I denne sammenhæng skal det handle om smykker.

Prøv nogle flotte Georg Jensen Marguerit smykker

Smykker kan være nogle, som man giver til ens udkårne, og så skal man helst give noget, som man ved, at vedkommende vil kunne lide, for ellers er det mange penge at give ud, hvis det ikke kan bruges.

Selvom man kan bytte det, så er det trods alt sjovest for begge parter, hvis det kan bruges med det samme.

Er din udkårne så til mere klassiske smykker, der hylder de ældre dyder og design, så går man ikke galt i byen med Georg Jensen Marguerit-smykker.

Der vil næsten være garanti for, at hvis man er til klassiske smykker, så er der nogle her, som der falder i god jord.