Find de bedste fodboldrejser til Premier League

25 juni 2021
Astrid Pedersen

Er du fan af en af de store klubber i den engelske Premier League, bør du unde dig selv en fodboldrejse inden for denne sæson.

Datoerne for Premier League 2021 – 22 er netop blevet offentliggjort. Turneringen sparkes i gang fredag den 13 august hvor Brentford FC tørner sammen med Arsenal FC. Og så går det ellers slag i slag gennem reste af 2021 og et godt stykke ind i 2022.

Uanset om du nærer et brændende ønske om at se Manchester United FC banke Manchester City FC på hjemmebanen Old Trafford Stadium, eller om du hellere vil en tur til Liverpool og se favoritterne sammen med over halvtreds tusind andre dedikerede fans på Anfield Stadium kan du med en færdigpakket fodboldrejse få dette ønske til at gå i opfyldelse.

Grunden til at det er smart at booke denne type rejse gennem en rejse arrangør som er dedikeret til netop dette formål er at du slipper for at tænke på logistik, forplejning eller bespisning. Du skal blot nyde rejsen og dit ophold i London, Liverpool, Manchester, newcastle eller hvor din fodboldrejse nu går til. Og så kan du fokusere fuldt og helt på at få det bedste ud af timerne på tilskuer pladserne.

Hvor kan jeg booke fodboldrejser til Premier League?

I Danmark hedder den bedste arrangør af fodboldrejser Fodboldpakker.dk. Fodboldpakker.dk har specialiseret sig i fodboldrejser til England, her under Premier League.

Når du booker din fodboldrejser gennem Fodboldpakker.dk kan du være helt sikker på en aldeles formidabel oplevelse. Du vil blive indlogeret på et hotel tæt på stadion, og du og dine med-fans vil blive transporteret trygt og sikkert mellem hotel og stadion i shuttlebusser reserveret til formålet. Samtidig vil Fodboldpakker.dk sørge for at booke de bedste pladser på stadion.

Du kan læse mere om fodboldrejser til Premier League på Fodboldpakker.dk.