Find de mest fordelagtige gulvafhøvling priser online

17 maj 2020
Astrid Pedersen

Er dit gulv ødelagt eller blot slidt? Så kan du sandsynligvis får det flot igen med en gulvafhøvling eller en gulvafslibning.

Gulvafhøvling eller gulvafslibning – hvad skal jeg vælge?

Om du skal vælge en gulvafhøvling eller en gulvafslibning kommer an på skadernes omfang. Ved almindelig slitage, som har efterladt gulvets overflade mat og grim, er en gulvafslibning som regel fuldt tilstrækkelig. Men har dit gulv lidt omfattende skade, for eksempel i forbindelse med fugt indtrængen, skal du vælge en gulvafhøvling.

Er afhøvling af gulve ikke dyrt?

Det kan godt være svært at sige noget generelt om priser på gulvafhøvling, da disse afhænger af mange faktorer. Prisen per kvadratmeter vil variere i forhold til det samlede gulv areal, antallet af rum, træværkets beskaffenhed og rummenes disposition.

Det er klart at det er nemmere og mindre tidskrævende at afhøvle gulve i et stort og meget regulært rum med rette vinkler end det er at komme ud i alle kringelkroge eller rundt i smalle passager. Der ud over vil et svært beskadiget gulv kræve mere af en gulvmand end et gulv som blot skal have et overfladisk lag af lak eller fernis høvlet af.

Du kan dog være sikker på én ting: Du får de mest fordelagtige priser på afslibning af gulve hos DBF Gulvservice. Er du således bosiddende på Sjælland, kan du vælge DBF Gulvservice når dine gulve trænger til en gulvafhøvling. DBF Gulvservice kører i de fleste områder på Sjælland omkring byerne København, Holbæk, Hellebæk, Helsingør, Espergærde, Hørsholm, Vedbæk, Nærum, Gentofte, Hellerup, Lyngby, Virum, Holte, Fredensborg, Hillerød, Kastrup, Nørrebro, Vanløse, Birkerød, Frederikssund, Frederiksberg, Værløse, Ballerup, Søborg, Humlebæk, Nivå, Kokkedal, Køge, Vesterbro, Frederiksværk og Albertslund.

Bor du i eller i nærheden af én af disse byer, kan du altså med fordel benytte DBF Gulvservice som din gulvmand på Sjælland. Du kan læse mere om gulvafhøvling priser, og få et godt tilbud på afhøvling af gulve, på gulvafslibning-priser.dk/