Find professionel ejendomsservice i Charlottenlund

08 november 2019
Cecilie Mortensen
Find professionel ejendomsservice i Charlottenlund

Der er ikke noget bedre end glade lejere, når man har et boligselskab eller andet, hvor man lejer boliger ud. Et af de tiltag man kan sætte til værks for at hjælpe en god oplevelse på vej, er med ejendomsservice. Ejendomsservice er dog i lige så høj grad en investering i de bygninger og områder omkring, som man udlejer. I længden kan det nemlig være en god investering, at man får ordnet småreparationer, vedligeholdt opgange, grønne arealer med mere. Slitagen vil nemlig altid være større, jo flere lejere, der bruger de fælles arealer.  

Samlet set er det altså også en måde, man kan gøre ens boligområde mere attraktivt. 

Ejendomsservice kan både bruges af boligforeninger og andre typer virksomheder

Som virksomhedsejer kan det også være særdeles relevant med ejendomsservice. Her er der ekstra god grund til at lade virksomheden fremstå så præsentabel som mulig – både overfor kunder og medarbejdere. Arealerne omkring virksomheden er nemlig også med til at påvirke det førstehåndsindtryk, man får af jer. Med ejendomsservice får man derfor en forlænget arm, der kan hjælpe med mange opgaver, som ellers kunne ende som hængepartier.

Hvad indebærer ejendomsservice? 

Ejendomsservice er mange forskellige ting, og er overordnet opgaver der kan udføres på ejendomme, som er med til at vedligeholde dem og holde dem rengjorte og godt kørende. I Charlottenlund finder du hjælp til ejendomsservice ved alt fra: 

– Malerarbejde

– Murerarbejde (skal der lægges fliser? laves forskellige reparationer?)

– Havearbejde (skal grønne arealer klippes, luges eller skal der plantes nye træer buske, renses tagrender m.m.?)

– VVS-arbejde (skal radiatorer udskiftes? Skal der skiftes vandhaner, opvaskemaskine m.m.? )

– Tømrerarbejde

Opgaverne kan være mange, og der er derfor også mange forskellige løsninger, man kan ende ud med. Det kan altid svare sig at kontakte sin lokale udbyder af ejendomsservice i Charlottenlund. På den måde kan man indhente et tilbud, og få en idé om hvordan de kan dække netop de behov, man har.