Gå til tandlæge med dit barn i Virum

17 marts 2021
Astrid Pedersen

Det kan godt være svært at finde den helt rigtige klinik, når det handler om tandlægebehandling af de mindste. Det at få efterset og renset tænder kan godt være en stor omgang for små størrelser, som har vanskeligt ved at begribe, hvad der foregår.

Der skal ikke mere end én dårlig oplevelse med tandlægen til før barnet er skræmt fra vid og sans, og vil vægre sig ved at gå til tandlæge fremover. Dette kan lægge kimen til en fremtidig tandlægeskræk som kan forfølge barnet langt ind i dets voksenliv. Og en tandlægeskræk kan stå i vejen for sunde og raske tænder idet den vil forhindre de rutinemæssige tand eftersyn som er så vigtige når det handler om at bevare tænderne sunde og raske hele livet igennem.

Find en god børnetandlæge i nærheden af bopælen

Står du for at skulle finde en tandlæge som kan varetage dit barns tænders sundhed gennem de næste mange år er det således vigtigt at du ser dig godt for. Du bør vælge en tandlæge som har særligt speciale inden for behandling af børns tænder og dermed ved hvordan man behandler børn.

En dygtig børnetandlæge er både pædagogisk, empatisk og professionel i sin tilgang til opgaven – og det samme gælder for resten af personalet, for eksempel tandplejere og klinik assistenter. En uddannet børnetandlæge har forståelse over for børnenes problemer med at sætte sig ned og gabe op, og lade fremmede rode rundt i munden. Vi voksne synes ikke den slags er særligt rart – så hvorfor skulle et barn?

Børnetandlæge i Holte, Virum og Sorgenfri

Er I bosat i den nordlige del af hovedstadsområdet kan I med fordel vælge Tandklinikken for Små & Store som tandlæge for såvel barnet som for mor eller far. Du kan læse mere om Tandklinikken for Små & Store på hjemmesiden intellident.dk.