Hold din sunde livsstil med lækre bananpandekager

02 juni 2019
Anne-Mette Hansen
Hold din sunde livsstil med lækre bananpandekager

Mmh…. pandekager. Det er altså lidt af en lækker spise. Men de traditionelle pandekager er også et lidt usundt valg. Er du på kur, og prøver du at føre en sund livsstil? Så skal du i stedet prøve bananpandekager. De er et sundere, men mindst lige så lækkert alternativ til de traditionelle pandekager – og så er de bare rigtig nemme og hurtige at lave. 

Sådan serverer du dine bananpandekager

Du kan spise dine lækre bananpandekager med lige det tilbehør, som du synes er bedst. Med traditionelle valg som jordbærmarmelade, sirup og sukker. Du kan også tilføre et sundt twist til din lækre ret ved at pynte den med lækker frugt som banan, blåbær, æble eller nødder. De er perfekte til den hurtige morgenmad, da de ikke tager så lang tid at lave. Og mangler du lidt lækker frokost til børnenes madpakke eller din egen? Så kan du også tage en lækker bananpandekage med. 

De kan også stilles på bordet, når du skal servere en super lækker brunch for dine gæster. Server dem med et udvalg af fyld, som dine gæster kan spise dem sammen med. De er helt ideelle at servere til både børn og voksne. Anret dem i en lille stak, og fordel sirup og frugt udover dem. 

Find den perfekte opskrift på bananpandekager

Leder du efter en rigtig god opskrift på pandekager med banan? Den lækre ret er blevet ret populær i Danmark, så der findes en del opskrifter. Men her finder du altså den helt perfekte opskrift på bananpandekager. De bliver både lækre, luftige og saftige. Opskriften her kan også bruges til at lave glutenfrie bananpandekager. Melet skal blot skiftes ud med glutenfri havregryn, og så kan du tilføje lidt ekstra banan. Smagen bliver rigtig god! Så du kan også let prøve denne anderledes udgave, selvom du ikke er glutenallergiker.