Hvad er modul postkasser?

17 marts 2020
Astrid Pedersen
Hvad er modul postkasser?

Modul postkasser er postkasser som er særligt designet og fremstillet til at blive monteret i hele moduler med andre identiske postkasser. Der gøres især brug af postkasse moduler i forbindelse med etage byggeri og bolig foreninger, som ønsker at beboernes postkasser skal være samlet eet sted.

For mange år siden blev det påbudt at samle alle etage ejendommens beboeres postkasser i stue plan, således at postbudene og reklamebudene ikke skulle løbe op og ned af trapper for at aflevere forsendelser og tryksager i de enkelte beboeres brevsprækker.

I denne forbindelse blev de smarte modul postkasser særdeles efterspurgte, og i dag er det mere normen end undtagelsen, at der i stue etagen på en ejendom hænger et postkasse moduler med alle opgangens beboeres postkasser.

Hvilke slags modul postkasser findes der?

Som standard findes der hos Vikingposten to forskellige typer modul postkasser: De lave, men dybe, postkasser og de højere men knap så dybe, som i højere grad ligner almindelige frit stående postkasser som vi kender dem fra villa og parcelhus kvarterer.

De lave, dybe modeller egner sig bedst til montering i frit stående postkasse moduler, hvor de høje oftest ses monteret på – eller indbygget i – væggen i opgangen. Du kan vælge at købe dine modul postkasser som enkelt stående postkasser eller som moduler med 1 – 6 postkasser i hvert postkasse modul. På den måde får du en fleksibel standard løsning, som kan tilpasses bygningens udformning.

Modul postkasser fra Vikingposten findes i mange forskellige farver, så de også passer til opgangens stil. Har du brug for special fremstillede modul postkasser efter mål – eventuelt på grund af bygningens særlige arkitektoniske krav – er Vikingposten gerne behjælpelig med dette. Du kan kontakte Vikingposten for en snak om dine behov for særligt udformede postkasser, eller for et godt tilbud på en standard løsning, på vikingposten.dk