Hvor finder du prisen for en gulvafslibning?

07 marts 2020
Silje Hansen
Hvor finder du prisen for en gulvafslibning?

Trægulve er populært i Danmark. Derfor er langt de fleste husstande udstyret med flotte og skønne trægulve. Det giver liv og sjæl til rummet, hvis man har trægulve frem for de kolde klinker. Trægulve holder dog ikke for evigt, hvorfor det kræver at man løbende vedligeholder sit trægulv, for at det står pænt og flot. Et trægulv kan være sart, og vil med årene komme til at se lidt træt ud oven på den slitage og de mærker, der har sat sig i trægulvet. Det kan være mærker fra væsker som kaffe, vin eller saft man spilder, der giver misfarvninger i trægulvet. Det kan også være små mærker i form af ridser og hakker, der kan komme, når du flytter rundt på dine møbler, hvis du har spidse spisebordsstole eller, hvis du har kæledyr som en hund eller kat. Særligt kæledyr gør det svære at holde et flot trægulv, da kløerne sætter små mærker i gulvet, når din hund eller kat strækker ud. 

Vælg den rette gulvsliber

Er dine trægulve ved at være trætte og slidte, så er aktuelt at overveje en gulvafslibning. Her vil de ridser og misfarvninger i trægulvets overflade blive slebet ned, så du igen får et smukt og flot trægulv som var det nyt igen. Her vil det være ideelt at give dit trægulv en efterbehandling eller overfladebehandling, så gulvet er mere modstandsdygtig over for ridser, hakker og misfarvninger. På denne måde sikrer du et resultat, der holder i længere tid. Er du i tvivl om, hvordan du bedst vedligeholder dit trægulv, kan du med fordel rådføre dig hos en professionel fagmand. Her vil du også kunne danne et indtryk af fagmandens servicegen ud fra de råd og vejledninger du får. 

Hvad koster en gulvafslibning?

Det kan være svært at gennemskue, hvad en gulvafslibning egentlig koster. Det afhænger naturligvis af dit trægulv, standen på dit gulv samt det areal du ønsker skal have en gulvafslibning. Vi anbefaler derfor ikke at du vælger den billigste løsning, da det sjælendt er det bedste. Brug i stedet Trustpilot til at finde den mest populære og kompetente gulvsliber. Hos https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-priser/ finder du priser på gulvafslibning hos den mest populære fagmand i følge Trustpilot anmeldelser. 

Er du stadig i tvivl, kan du med fordel forhøre dig rundt i dit netværk blandt venner, familie eller kollegaer. Her vil du også have en pålidelig garant for at du finder en kompetent gulvsliber til den aktuelle opgave.