Kom dog af med dit skrot – det fylder!

26 juli 2019
Anders Lundtang Hansen
Kom dog af med dit skrot - det fylder!

Ovenstående replik har du måske hørt din bedre halvdel udgyde, mens du har kigget på måske din skrotbil og tænkt, at den da er i fin stand, at du har intentioner om at restaurere den eller venter på det rette bud.

Problemet er blot, at du ikke har pillet ved bilen, hvis man overhovedet kan kalde den det længere, i flere år, og den er næsten ved at gro fast på sit underlag, og hvis der ikke snart sker noget, så er den helt eroderet væk.

Der var dog en grund til, at du købte denne store grund i Jylland, nærmere betegnet Holstebro, fordi du gerne ville have mere råderum til at rode med de ting, som du ikke kunde, da du boede inde i byen.

Desuden var det tid til familieforøgelse, så det var da det rette tidspunkt at finde sig en større landejendom, så der var plads at boltre sig på – for både små og store.

Desværre har du indset, at tiden egentlig ikke er til de mange store projekter, fordi arbejdet kalder i hverdagene, og så skal ungerne passes. I weekenderne er der ikke mere energi, end at du gerne vil flade lidt ud.

Og før man har set sig om, så er ens bilprojekt reelt end som skrot, som din partner påpeger, og du er ikke meget for at indrømme det, men du kan egentlig godt se, at der er noget om snakken, nu du har fået denne øjenåbner.

Måske var det på tide, at du måske opsøgte nogle bud på denne skrotbil, end at du resigneret ventede på, at noget ville dukke op.

Du kunne trods alt godt bruge nogle penge, så en lille skrotpræmie i Holstebro på din skrotbil ville da ikke være at fornægte.

Faktisk er det vel egentlig med at reagere nu, så du kan få nogle flere penge ud af den, inden værdien falder yderligere.