Lad bedemanden hjælp med begravelse i Struer

04 juni 2020
Astrid Pedersen

Står du som efterlevende til en nys afdød med det fulde ansvar for at arrangere begravelsen? Så kan du få kvalificeret hjælp hertil hos den lokale bedemand.

Hvor kan jeg få hjælp til begravelse i Struer?

Hvis din kære afdøde var bosat i Struer, Lemvig eller nærmeste omegn, er det meget sandsynligt at begravelsen eller bisættelsen skal foregå fra en kirke eller et kapel i et af de nærliggende sogne. Har du ikke selv det store kendskab til disse egne, er det en god idé at finde en bedemand som har.

En bedemand med et stort lokal kendskab vil vide præcis hvem der skal kontaktes i hvilke forbindelser. Bedemanden vil typisk have en god kontakt til områdets kirke kontorer og de dertil knyttede præster, kapeller og krematorier. Uanset om der skal arrangeres en jordfæstelse eller en kremering med tilhørende urne nedsættelse eller aske spredning vil den lokale bedemand kunne ordne formaliteterne desangående.

Du vil i samråd med bedemanden tage stilling til alle forberedende øvelser og så vil bedemanden klar alt papir arbejdet og varetage kontakten til de relevante instanser. Og samtidig vil bedemanden kunne hjælpe med at arrangere gravøl eller reception på en lokal kro eller i byens forsamlingshus.

I Struer hedder den lokale bedemand Krabbes Bedemandsforretning. Krabbes Bedemandsforretning har igennem mange år hjulpet pårørende til afdøde til en smuk og værdig afsked. Du får hos Krabbes Bedemandsforretning en respektfuld og empatisk behandling – de dygtige bedemænd hos Krabbes Bedemandsforretning ved hvad der er på spil hos et menneske som lige har mistet. Derfor sætter Krabbes Bedemandsforretning en stor ære i at hjælpe dig med alle de opgaver, som kan synes tunge og uoverkommelige, når man står midt i sorgen og savnet.

Hvis du ønsker at kontakte Krabbes Bedemandsforretning og forhøre dig om hjælp til begravelse i Struer, kan du læse mere på hjemmesiden krabbes.dk