Mangler du en gaveide til din far? Hvad med lp plader?

30 august 2021
Emilie Jacobsen

Fædre kan være nogle af de sværeste mennesker at købe gave til. Desværre er du typisk nødt til at give dem mindst to om året – en julegave og en fødselsdagsgave. Giver du også din far en farsdagsgave, vil du sikkert opleve, at du kun har endnu flere problemer med at finde ud af, hvad han skal have. 

Heldigvis er lp plader dog nu blevet in igen. Det betyder, at mange mænd har støvet deres gamle pladeafspiller af – eller købt sig en helt ny – og nu er begyndt at lytte til deres gamle plader. Det giver dig mulighed for at give din far lp plader i gave. Det er jo en fantastisk løsning, da du både kan købe de plader, som han mangler til sin samling, og kan købe udgivelser med nye bands på vinyl. Der er derfor masser af gaveideer i bare det simple faktum, at han er begyndt at lytte til lp’er igen. 

Find nemt lp’er på stor webshop 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at finde mange forskellige typer af lp plader, er på webshoppen gaffashop.dk. De har både udgivelser og lp’er af ældre bands. Det kan for eksempel være ABBA, Beatles og David Bowie. Din far kan derfor nemt få plader med dem, han lyttede til, da han var ung. Hvis han har skilt sig af med sin pladesamling på et tidspunkt, eller din mor har fået ham til at gøre det, er det jo kun en fordel for dig, der nu kan give ham endnu flere plader i gave. 

Er du i tvivl om, hvilke plader din far vil blive glad for, kan du altid give ham et gavekort til gaffashop.dk. Dermed kan han nemt selv gå ind på siden og finde de plader, han gerne vil have. Det kan også være en fordel, hvis der er en plade, der endnu ikke er udkommet, som han ønsker sig.