Massage i Odense

04 november 2021
Simone B

advertorial

Behandling efter dine særlige behov

Mange mennesker døjer med muskulære smerter i nakke, ryg eller andre steder på kroppen. Disse smerter kan være stærkt hæmmende og have negativ indvirkning på hverdagslivet, hvorfor det naturligvis er vigtigt at søge behandling. Imidlertid kan det være svært at finde effektiv behandling, og mange søger forgæves efter en behandlingstype med mærkbare resultater. Dette kender du måske til?

For at kunne tilrettelægge den mest optimale behandling er det vigtigt med en indledende diagnosticering. Dette gør behandleren hos Klinik Velvære i Odense ved grundig samtale og undersøgelse, hvor blandt andet zonerne under dine fødder undersøges. Hermed stilles en zoneterapeutisk diagnose, og sammen finder du og din behandler frem til den behandling, der passer netop dine særlige behov. 

En kombination af massage, zoneterapi og muskulær zoneterapi

Behandleren hos Klinik Velvære er uddannet inden for en række områder, som blandt andre tæller massage, zoneterapi og muskulær zoneterapi. Afhængigt af din lidelse kan disse discipliner kombineres i bestræbelsen på at give dig en behandling med tydelige resultater. Erfaringsmæssigt kræves et sted mellem 5 og 10 behandlinger for mærkbar bedring, men dette afhænger af, hvor længe du har døjet med din lidelse. Massage og zoneterapi har en effektiv virkning mod et væld af kropslige lidelser så som migræne, spændingshovedpine samt smerter i nakke- skulder- og rygområdet, der alle er ganske udbredte lidelser. Men også udfordringer så som barnløshed, menstruationsforstyrrelser og urinvejslidelser kan særligt zoneterapi hjælpe imod. 

Din behandling bygger på dialog, gensidig tillid og respekt, og din behandler er naturligvis underlagt tavshedspligt. Uanset lidelsens type og omfang kan du dermed trygt komme til Klinik Velvære, der altid bestræber sig på at hjælpe dig bedst muligt videre mod en smertefri hverdag. Du kan se meget mere til Klinik Velvære i Odense og blive klogere på deres ydelser, behandlingsforløb og priser her: https://klinik-velvaere.dk/