Prøv at tænke retur på dengang, hvor man skulle køre lange bilferieture til lande sydpå, og man var fanget på bagsædet i en bil, hvor der ikke var noget godt klimaanlæg – eller underholdning at fordrive tiden med.

Men det værste var nok, når mor eller far fandt deres rejserygsæk frem, og det blev tid til at få en pause og spise noget mad, om man så holdt inde imens, eller man bare spiste på farten.

Den hørm og stank fra madpakken bredte sig hastigt, og det var næsten uspiseligt, hvis ikke det var fordi, man virkelig var sulten og ukritisk som barn – og saftevandet var også lunkent.

Nu om dage pakker man den slags i køletaske, men det var bare for at give et eksempel på, hvad man ikke skal pakke i en rygsæk, og så er der andre ting, som man skal pakke ekstra ind, før man lægger dem ned.

Put ikke de her ting i din rygsæk, hvis de ikke kan pakkes godt nok ind

Hvis du således har nogle madprodukter, du skal have i din rygsæk, så bør de blive pakket godt nok ind, og når tiden er der, så stiller du dem i et køleskab end at have dem i din rygsæk.

Hvis du har nogle fedtede elementer eller noget, der er smurt ind i noget griseri, så bør du også pakke det ekstra meget ind, før du lægger det i din rygsæk, hvis der ikke er andre måder at transportere det på.

Det burde også give sig selv, men du skal heller ikke lægge noget levende derned, for det kan gå i panik, ødelægge din rygsæk indefra eller dø.

Man kan derfor sige, at hvis du er i tvivl, om det er god idé at lægge noget bestemt ned i din rygsæk, så er det nok bedre at lade være.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *