Sådan fikser du dit gamle badeværelse

19 november 2021
Steffen Petersen

advertorial

Trænger dit gamle badeværelse til en ordentlig omgang? Så læs med i dette blogindlæg, hvor vi taler om, hvordan du reparerer dit ødelagte badekar og hvordan du giver det gamle badeværelse nyt liv gennem farver.

 

image

 

Sådan reparerer du dit ødelagte badekar

Måske er budgettet ikke til et nyt badekar eller måske holder du bare så meget af det gamle, at du ikke ønsker at ende dets liv. Årsagerne kan være mange og ikke desto mindre er det vigtigt at sige, at der er en løsning. Hvis dit gamle badekar er blevet træt at se på eller der måske er kommet et hul i emaljen, så kan problemet løses. I første tilfælde kan du give dit badekar en omgang maling og i andet tilfælde kan du vælge at reparere hullet i emaljen. Hvis du skal reparere et hul, skal du bruge polyurethan. Det er dog et materiale, der kan være svært at arbejde med, hvis du ikke har prøvet det før. Du kan derfor vælge at få en professionel til at fikse det og i så fald kan du finde hjælp ved at søge på nettet.

Dit badeværelse er gammelt – ikke færdigt

Det er vigtigt at huske, at selvom dit badeværelse er gammelt, så er det ikke sikkert, at det er færdigt. Hvis det eneste problem er, at det ser lidt slidt og kedeligt ud, så kan dette problem nemt løses med maling. Det er værre, hvis toilettet eller vandhanen ikke virker, da disse problemer typisk vil kræve professionel hjælp og et større budget.

Vores bedste idé til dig, der ønsker at fikse dit gamle badeværelse og puste noget nyt liv ind i rummet, er farver. Du kan enten vælge at male en væg eller du kan vælge at hænge nogle farverige malerier op eller købe en måtte i en flot farve. Mulighederne er mange og der er ingen tvivl om, at farver vil gøre en stor forskel.