Sådan stabler du skrot

24 september 2019
Anders Lundtang Hansen
Sådan stabler du skrot

Et tilbagevendende problem, specielt hvis man bor privat, er at kunne sortere ens skrot korrekt.

Her mener vi ikke skraldet i det almindelige omfang, hvor man måske har en ordning i ens kommune om at fordele, glas, metal, plastik, madrester og videre for sig.

Vi taler om, om du så bor på en større landejendom som privat person eller ejer at skrotfirma, at man formår at stable skrottet korrekt; for selv på store ejendomme kan skrottet hobe sig op, når man indkøber en del.
Man mister overblikket og kan ikke finde de ting, man skal bruge, så man køber dubletter, eller man ender med at få dårlig omsætning i butikken, fordi man aldrig kan finde de ting, man skal bruge.

Med erfaring kan man dog lære at lave et system med ens skrot, så man kan finde tingene med stor sandsynlighed, når man skal bruge det.

Du har måske allerede et system, der kunne trænge til optimering, eller du efterlyser forslag til, hvordan du bedst muligt holder styr på dit skrot.
Her kommer vi dig til undsætning med nogle konkrete forslag, som du kan implementere og bruge, så du bedre kan danne dig et overblik over dit skrot.

Lav fx en tegning eller et register over, hvor du placerer alle de forskellige skrot-ting i sektioner, hvis du har meget af det samme i forskellige former.

Og læg det så ALTID der. Ingen svinkeærinder med at lægge det senere. Det skal ske NU, for som man siger: her ryddes aldrig op. Alting har sin plads.

Separer også tingene for sig, så man vitterligt kan finde de rene skrotdele til brug hver gang, unde man skal hen at skille det ad fra andre parter, man ikke skal bruge.

Og sørg for at det er let at komme omkring med for eksempel gangstier, så du altid kan finde det bemeldte.

Vi håber, at dette har hjulpet dig.