Stadig in: Solfilm på biler

28 september 2020
admin

Solfilm og atter solfilm 

Vi kender dem alle. Når diverse Mercedeser, Audi’er, BMW’er, og hvad man ellers går og drømmer om, kommer kørende med solfilm på ruderne. Det er sort, det er spændende, og man kan ikke se, hvad der foregår. 

Ja, det kan næsten blive så spændende, at man kan gå helt hen og blive irriteret over, man ikke kan følge med inde i bilen, når de jo kan følge med i, hvad der sker i ens egen bil med helt almindelige ruder. Stadig i tvivl om, hvad der bliver snakket om?

Tjek det ud her https://coloursign.dk/content/12-solfilm-biler og så ved du med det samme, hvad solfilm i biler er. 

… og ja: det er stadig fedt

Og det er stadig in og fedt. Ingen tvivl. Vi husker nok alle, da det udkom første gang, men selvom det er flere år tilbage, ændrer det ikke på effekten ved solfilm.

Først og fremmest kan vi ikke komme uden om første fact: Det giver det mest cool og elegante look ved en bil. Man bliver lige lidt mere unik i en ellers meget almindelig hverdag, da den også giver privatlivet nye højder. 

Derudover beskytter det generelt dig og dine øjne mod solen. Af samme årsag er det især børnefamilier, der kører med solfilm biler. På den måde mindsker det risikoen for øjenproblemer. 

Derudover har man som sagt tidligere ingen som helst chance for at kigge ind i bilen, hvilket også danner grundlaget for et godt privatliv – selv når man er på parten. 

Miljøvenlig 

Sidst men ikke mindst, det man næsten kan sælge alt på i dagens Danmark: Solfilm biler er miljøvenlige. Forstået på den måde, at det automatisk mindsker kørerens energiforbrug af klimaanlægget, da solfilmen som sagt forhindrer, at solen sniger sig ind i bilen på samme måde. 

Derved sparres ikke blot penge, men du hjælper samtidig planeten mod en grønnere fremtid.